Lirik Lagu Mp3 Terbaru & Terpoluler

Thursday, 25 January 2018

Lirik Lagu Bidadari Keseleo – Nella Kharisma

Untumu ono kawate
Ono lomboke, ono kangkunge
Yen mrenges ketok aslimu
ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo mekso mekso banget nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

Bidadari keseleo ngempet ngempet baget dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung ngarep pingin mlekoto

Sing tenang ben iso mikir
Ra usah sumelang, ojo kuwatir
Sing penting lurus mlakumu
Ayu atimu, ayu sifatmu

Bidadari keseleo ngempet ngempet baget dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung ngarep pingin mlekoto

Bidadari keseleo mekso mekso banget nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo, solo, solo